Business Talk 1 on 1

Consultanță de business pentru antreprenori la început de drum, care vor să pună bazele unor afaceri solide și profitabile.

Programează acum o sesiune GRATUITĂ și hai să discutăm despre provocările tale de business și despre cum le putem depăși împreună!

“Daca ar fi sa definesc in 3 cuvinte, consultantul de business Alina Sluser, ar fi focus, determinare, viziune. La inceput de drum
este cam asa, totul este posibil azi…dar maine totul se surpa, Alina m-a ajutat sa construiesc fundatia, sa-mi creionez brandul si
directia. Este incurajator la inceput de drum sa ai un asemenea ghidaj, care sa-ti reamintesca mereu de obiectivul pe termen
mediu si lung, dar si de actiunile pe care le ai de facut zi de zi pentru a ajunge acolo.”

Diana Torje, Wellbeing & Lifestyle Coach

Când ai deja experiență în afaceri, probabil recunoști cu ușurință o idee sau un plan de business solide și poți vedea rapid dacă va avea sau nu succes! Însă, acest mix de experiență, fler și creativitate îl dobândești după ani de zile în care ai fost implicat zi de zi în afaceri din domenii diverse

Pentru antreprenorii aflați la început de drum, mediul de business poate fi de-a dreptul copleșitor și chiar de două ori mai greu să consolideze o afacere durabilă.

Ca antreprenor, am experimentat și eu cum se simte nesiguranța oricărei decizii când ești la început de drum

Astfel, am decis să-mi folosesc toată experiența acumulată în peste 10 ani de antreprenoriat și dezvoltare de business în sprijinul altor antreprenori, însoțindu-i să pășească cu determinare în lumea afacerilor și să clădească un business stabil și profitabil.

Programează acum o sesiune GRATUITĂ și hai să vedem cum putem duce afacerea ta la nivelul următor, prin acțiuni solide și strategii personalizate!

Ce primești în sesiunile de Business Talk 1 on 1

  • O radiografie sinceră a afacerii tale. Sesiuni întensive de consultanță de business, prin intermediul platformelor online. Vor fi 90 de minute dedicate exclusiv ție, la finalul cărora rămâi cu un set de acțiuni concrete și soluții pe care să le implementezi direct.
  • Perspective noi. Identificăm ce te ține pe loc și te împiedică să evoluezi. Un detox de convingeri limitative care să-ți ofere noi perspective și un mindset de antreprenor.
  • Claritate. Conturăm misiunea și viziunea pe care să le integrezi în nucleul business-ului tău și identificăm resursele de care dispui în acest moment, dar și alte resurse de care vei avea nevoie.   
  • Structură. Lucrăm concret pe structura de business și strategia de dezvoltare a afacerii tale, pe planul de organizare a departamentelor, pe planul de cheltuieli și pe cel de investiții, și mă asigur că la final știi concret care sunt pașii următori.
  • Ordine în business. Structurarea și restructurarea serviciilor sau a gamelor de produse, pe criterii bine determinate de rentabilitate sau eficiență.
  • Know-how. NU îți vorbesc din cărți, ci îți pun la dispoziție experiența vastă și cunoștințele solide, dobândite în ani de zile în care am dezvoltat mai multe afaceri, în segmente de piață diferite. 

Ce NU este Business Talk 1 on 1

  • NU este o sesiune de coaching, în care doar te ghidez să găsești singur răspunsuri. Este o sesiune în care eu vin cu soluții concrete pentru obstacolele cu care te confrunți în zona de vânzări, marketing, comunicare și strategie de business, aplicabile afacerii tale.
  • NU este un alt program care îți vinde soluții rapide și universale. Este un proces hands-on intensiv, în care lucrăm cot la cot să identificăm obstacolele și să găsim soluțiile personalizate. Deci, dacă nu ești dispus să investești timp și energie ca să îți crești afacerea, atunci sigur nu este pentru tine. 
  • NU este un transfer de responsabilitate către mine. Vei fi direct responsabil să implementezi pas cu pas acțiunile pe care le conturăm împreună. Însă, dacă îți asumi asta și urmezi procesul, rezultatele vor apărea negreșit.

Programează acum o sesiune GRATUITĂ și hai să vedem cum putem duce afacerea ta la nivelul următor, prin acțiuni solide și strategii personalizate!

Trebuie să știi că locurile pentru sesiunile Business Talk 1on1 sunt foarte limitate.
Sunt sesiuni intense și reprezintă un efort considerabil de timp și energie. De aceea, îmi doresc să lucrez doar cu antreprenori determinați să își ducă afacerea la nivelul următor, care sunt dispuși să aplice concret un plan bine stabilit.

Business Talk 1on1 este pentru tine dacă

  • Ai o afacere la început de drum și simți că ai nevoie de claritate și structură în parcursul de business.
  • Vânzările nu sunt constante, iar veniturile fluctuează și te confrunți cu probleme de cash-flow.
  • Nu ai un plan și o strategie de dezvoltare sau de marketing bine definite.
  • Vrei să pui bazele unui business, dar nu știi de unde să începi concret.
  • Te simți amenințat de competiție și vrei să consolidezi poziția brandului tău.
  • Nu ai o politică de pricing bine stabilită și ai nevoie de mai multă claritate.
  • Îți dorești să identifici oportunități de creștere, dar și riscurile cu care te poți confrunta.
  • Ai nevoie de ajutor în stabilirea unor obiective clare de business. 
  • Ești gata să îți scalezi afacerea și vrei să fii un antreprenor de succes.
Dar dacă îți dorești, în schimb, doar un check-list cu pași și soluții rapide; dacă îți dorești să facă altcineva munca în locul tău, iar tu doar să supervizezi, fără să te implici activ până în cele mai mici detalii, atunci Business Talk 1on1 nu este potrivit pentru tine.  
Adevărul este că doar 1 din 3 afaceri ajunge la maturitate, pornind cu o structură solidă și o strategie de business bine conturată. Restul se închid în primii ani de funcționare. Tu ce obiectiv de timp alegi să setezi pentru business-ul tău? 

Programează acum o sesiune GRATUITĂ și hai să discutăm despre provocările tale de business și despre cum le putem depăși împreună!

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty