BusinessUp

Program intensiv de scalare a afacerilor, pentru antreprenori ambițioși

Explorează și Deblochează potențialul de creștere al business-ului tău! Un program cu focus pe scalarea afacerilor, prin diversificarea canalelor de vânzare și identificarea unor noi oportunități de business.

Programează acum o discuție 1 la 1 GRATUITĂ și vezi dacă te califici să intri în grupul restrâns!

Dacă ești antreprenor, ai deja o afacere în care ești implicat activ, dar simți că a venit momentul să urci la nivelul următor,

Dacă vrei să ai un plan concret, o structură bine conturată și claritate în procesul de expansiune…

Ești dispus să te implici 100%, să dedici timp și energie procesului de creștere a afacerii tale,

Atunci programul BusinessUp este pentru tine!

Ca antreprenor, am învățat de-a lungul anilor că până și afacerile stabile ajung într-un punct de platou, liniar, unde stagnează. În acest punct, ai nevoie să îți poți privi afacerea dintr-o perspectivă nouă, explorând noi oportunități de creștere și diversificare. 

Am văzut multe afaceri blocate în acest punct, pentru că antreprenorilor le este greu să își privească business-ul din afară și nu reușesc singuri să observe și să identifice toate oportunitățile pe care le au.

De aceea, în programul BusinessUp lucrăm țintit pe identificarea tuturor oportunităților de creștere a afacerii, cu focus pe vânzări și rentabilitate.

Ce este programul BusinessUp

  • Un program Premium, în grup restrâns, cu participanți atent selectați
  • 3 luni intense de analiză, planificare și implementare
  • Networking și discuții de business cu alți oameni de afaceri
  • Sesiuni live, online, săptămânale – 2 ore în fiecare marți
  • Business Notebook – suport de lucru
  • Acces grup privat de WhatsApp
  • BONUS! O ședintă 1 la 1 de o ora, după terminarea programului

Programează acum o discuție 1 la 1 GRATUITĂ și vezi dacă te califici să intri în grupul restrâns!

De ce să parcurgi programul BusinessUP

  • Intri într-un grup restrâns de antreprenori cu afaceri diverse și gândire similară ție.
  • Pe durata celor 3 luni, vei primi îndrumare de la un expert în dezvoltarea afacerilor. Vei avea alături un om cu experiență reală, dobândită în practică, nu luată din cărți și citate motivaționale.
  • Lucrăm concret, cu business-ul pe masă, și îl analizăm în detaliu.
  • Analizăm portofoliul de produse sau servicii și calculăm rentabilități. 
  • Structurăm în detaliu gamele de produse sau servicii și identificăm toate canalele de vânzare, online și offline, potrivite afacerii tale, precum și modalitățile de acces.
  • La final, vei avea o viziune amplă asupra întregului business și vei ști care sunt produsele sau serviciile care performează. 
  • Vei ști dacă și când este momentul să lansezi produse sau servicii noi
  • Vei putea identifica acele produse sau servicii care nu performează și vei ști când e momentul să îți restrângi portofoliul.
  • Vei ști unde și cum să dozezi eforturile de marketing, astfel încât să maximizezi vânzările pe toate canalele.
  • Vei ști concret ce resurse ai și ce alte resurse îți sunt necesare pentru a putea susține o creștere a afacerii pe termen scurt, mediu și lung.
  • Ai acces la networking cu alți antreprenori, cu care poți încheia noi parteneriate, astfel încât să începi procesul de scalare a afacerii tale chiar din timpul programului. 
  • La finalul celor 3 luni vei avea claritate și un plan bazat pe acțiuni concrete, nu doar pe vorbe, care să îți permită o creștere reală a vânzărilor și dezvoltarea afacerii tale. 

Programul BusinessUp nu este consultanță de business și nu este pentru toată lumea. 

Privește-l ca pe un contract cu tine însuți, cu obiectiv pe creșterea afacerii tale, în care îți asumi implicarea și efortul pentru a parcurge fiecare etapă, până la final.

Ce mă recomandă 

Sunt Alina Sluser, antreprenor cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea și diversificarea portofoliului de afaceri. De-a lungul timpului, am fondat mai multe afaceri și am oferit consultanță de business pentru antreprenori din domenii de business diferite și foarte variate. 

Consider că nu poți oferi celorlalți îndrumare din ceea ce tu nu ai parcurs deja, astfel că am îmbinat cu succes de-a lungul timpului pasiunea pentru inovație și flerul antreprenorial, cu studiile de specialitate și un Master în Administrarea Afacerilor, acumulând o vastă experiență în domeniul vânzărilor și al dezvoltării afacerilor.

Programul BusinessUp vine ca o continuare firească a parcursului meu de până acum, în care mi-am propus să lucrez cu alți antreprenori pentru a-i ajuta să treacă la nivelul următor în business și să intre pe un traseu de creștere constantă. 

Îți ofer experiența și cunoștințele mele, plus un set de resurse și acțiuni concrete, care te vor ajuta să iei mai ușor deciziile de business, chiar și în situații limită.

Îmi doresc să lucrez cu antreprenori determinați, dispuși să depășească obstacolele și să se implice activ în creșterea afacerii lor. De aceea, te vei putea înscrie în program doar după o discuție prealabilă, la finalul căreia vei ști dacă te califici să intri în grupul restrâns. 

Programează acum o discuție 1 la 1 GRATUITĂ și vezi dacă te califici să intri în grupul restrâns!

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty