Fii curios și în business, și în viață, și vei cunoaște cu adevărat succesul!

Sunt Alina Sluser, om de business cu fler și viziune antreprenorială, cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea și diversificarea cu succes a portofoliului de business. De-a lungul timpului, am fondat mai multe afaceri și am oferit consultanță de business pentru alți antreprenori, din domenii diferite și foarte variate. 

Misiunea mea este să ajut antreprenorii să dezvolte business-uri stabile, să identifice noi canale de vânzare și să implementeze soluții concrete pentru scalarea afacerilor și creșterea profitabilității. 

Cred într-un mediu de business în care companiile cu un nucleu stabil se simt încurajate să exploreze noi oportunități de dezvoltare, iar afacerile la început de drum se simt în siguranță. De aceea, prin tot ceea ce fac, îmi doresc să contribui la dezvoltarea mediului de afaceri din România. 

Consider că nu poți oferi celorlalți îndrumare din ceea ce tu nu ai parcurs deja. Astfel, am îmbinat de-a lungul timpului pasiunea pentru inovație și flerul antreprenorial, cu studiile de specialitate și un Master în Administrarea Afacerilor, acumulând o vastă experiență în domeniul vânzărilor și al dezvoltării afacerilor.

Programele și serviciile pe care le ofer vin ca o continuare firească a parcursului meu de până acum, în care mi-am propus să lucrez cu alți antreprenori pentru a-i ajuta să își dezvolte afacerile și să intre pe un traseu de creștere constantă.  

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty